fbpx

🛒 check nu onze webshop 🛒

De visie van El Citadel?

Padel is een relatief jonge sport in België en heeft een snelle opmars gemaakt de laatste jaren. We zien heel wat toffe initiatieven rondom ons, maar we missen nog enkele cruciale puzzelstukken die de sport een solide basis moeten geven, zodat ze verder kan floreren. El Citadel wil meebouwen aan de professionalisering en verbreding van de sport in België. Kortom, we willen de beleving rondom padel naar een hoger niveau tillen.
 • Waar maakt el citadel het verschil tegenover andere clubs?

  Bekijk hier het interview met Paul Van Hoey, één van de oprichters van El Citadel.

  Waar maakt el citadel het verschil tegenover andere clubs?
 • Hoe is El Citadel tot stand gekomen?

  Bekijk hier het interview met Paul Van Hoey, één van de oprichters van El Citadel.

  Hoe is El Citadel tot stand gekomen?
 • Wanner gaat el citadel van start?

  Bekijk hier het interview met Paul Van Hoey, één van de oprichters van El Citadel.

  Wanner gaat el citadel van start?

Padel voor iedereen

We richten ons in de eerste plaats op occasionele padelspelers die met vrienden of collega’s even stoom willen komen aflaten. Daarnaast willen we ook gedreven spelers de kans geven om verder te groeien door ervaren lesgevers naar België te halen en door verschillende competitieve events te hosten. Ten slotte willen we ook bouwen aan een kwalitatieve jeugdwerking die jonge spelers laat doorstromen naar de competitieve wereld.

De nadruk op community

El Citadel investeert in premium infrastructuur voor padelspelers die het sociale gegeven even belangrijk vinden als het sportieve. Ook willen we een ‘verbindende hub’ zijn voor iedereen uit de buurt die wil deelnemen aan de activiteiten op en rondom ons centrum. Daarom investeren we ook in een gezellige horecagelegenheid zodat iedereen na het sporten een hapje en drankje kan delen. Een padelcentrum dat bruist van het leven, dat is onze droom!

Durven investeren​

Als je een grootse droom hebt, moet je durven investeren in een prachtige locatie en premium infrastructuur, waar het fijn vertoeven is voor iedereen. We willen het algemene spelniveau laten groeien zodat onze jeugd alle kansen krijgt. Als gepassioneerde ondernemers willen we niets minder dan een toporganisatie neerzetten met aandacht voor de noden van al onze leden!